WERKWIJZE

 

TRAJECT

Jouw traject start met een intakegesprek. Vervolgens zal de psycholoog een behandelplan opstellen, zodat je de juiste psychologische behandeling bij jouw klachten ontvangt. Jouw motivatie, karaktereigenschappen plus de aard en de ernst van de psychische klachten bepalen voor een groot deel  de behandelduur en het aantal sessies. De intentie en doelstelling van Online Psycholoog Nederland is om kortdurende effectieve therapie te bieden.  


COMMUNICATIE MET DE PSYCHOLOOG

Je bepaalt zelf hoe de communicatie verloopt. Je kunt contact hebben met de online psycholoog via een beveiligde berichtenservice en er is de mogelijkheid om te videobellen. Er wordt bij ons geen gebruik gemaakt van een chatbot, maar al jouw contacten zal je daadwerkelijk met een psycholoog hebben.  Alle communicatie verloopt via beveiligde kanalen waardoor de privacy volledig wordt gewaarborgd. Heb je geen behoefte aan zweverigheid, maar aan no-nonsense en nuchterheid bij de psychologische behandeling  van jouw klachten? Dan ben je bij Online Psycholoog Nederland aan het goede adres. 


BEHANDELERVARING EN SCHOLING VAN DE PSYCHOLOGEN

Online Psycholoog Nederland heeft jarenlange relevante behandelervaring en iedere psycholoog is uiteraard universitair geschoold, zodat de geschikte psychische hulp bij jouw klachten wordt geboden. Hoewel jouw psychische klachten uiterst serieus genomen zullen worden, is onze visie dat er ook ruimte voor een lach kan zijn. De aanpak van jouw psychische klachten kenmerkt zich door een nuchtere en ‘to the point aanpak’.  


BUITEN KANTOORTIJDEN: OOK IN HET WEEKEND EN DE AVOND

Online Psycholoog Nederland wil zich graag flexibel naar jou opstellen. Wanneer je niet over de flexibiliteit beschikt om gedurende kantooruren een afspraak in te plannen dan zijn we er ook voor jou. Vandaar dat er legio mogelijkheden voor je zijn om buiten kantoor- en schooltijden of zelfs in het weekend een afspraak te maken met een psycholoog van Online Psycholoog Nederland, zodat je hulp krijgt bij jouw specifieke psychische klachten op een tijd die bij jou past. Het is zelfs mogelijk om geheel anoniem een afspraak te maken. Vraag naar de mogelijkheden.


Contact

Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Contact

 

Aanmelden voor een intakegesprek

Wil je direct beginnen met het aanpakken van je klachten, meld je dan hier aan!

Aanmelden voor een intakegesprek