Tarieven

Online Psycholoog Nederland werkt contractvrij. Dit betekent dat er geen contracten zijn afgesloten met zorgverzekeraars, wat als groot voordeel heeft dat bureaucratie en lange wachtlijsten worden voorkomen. Ook is Online Psycholoog Nederland flexibel in wat we aanbieden in plaats van dat we gebonden zijn aan een bepaalde behandelduur en de inhoud van de behandeling. Daarbij kunnen wij ten allen tijde jouw privacy garanderen. Houd er rekening mee dat behandelingen, bij een psycholoog die is aangesloten bij zorgverzekeraars, vanuit de basis-GGZ nog maar zeer minimaal vergoed worden en vele klachten zijn uitgesloten van vergoeding. Daarnaast betaal je eerst  jouw eigen risico via de basis-GGZ, waardoor dit alsnog duurder uit kan pakken.

Aangezien er bij Online Psycholoog Nederland contractvrij wordt gewerkt, zullen de facturen door jou zelf betaald dienen te worden. Desondanks kan dit voordeliger uitpakken dan hulp via de verzekerde zorg. Zo kan de hulp fiscaal aftrekbaar zijn wanneer er een verwijsbrief van de huisarts is. Er moet dan sprake zijn van ‘psychisch lijden’.  Heb je een eigen bedrijf dan kan afhankelijk van de problematiek een traject van coaching worden gestart, hetgeen fiscaal aftrekbaar is.  Daarnaast hanteren we een scherp tarief. Binnen de door de zorgverzekering vergoede psychische zorg is het standaard tarief namelijk €120,99 per consult van 45 minuten. Hier moet je eerst je wettelijk eigen risico opmaken. In veel gevallen ben je dan dus duurder uit. 

Honorarium

Bij ons bedraagt het honorarium €78,- voor een consult (deze duren 45 minuten). Dit is btw-vrij. 

Uitzonderingen hierop zijn het intakegesprek en EMDR-sessies. Beiden duren normaliter 60 minuten. Het tarief hiervoor is in totaal €104,-.

Voor werk gerelateerde coaching gelden dezelfde tarieven. Dit is echter exclusief btw. Werkgerelateerde coaching is vaak fiscaal aftrekbaar.

 

 

 

Contact

Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Contact

 

Aanmelden voor een intakegesprek

Wil je direct beginnen met het aanpakken van je klachten, meld je dan hier aan!

Aanmelden voor een intakegesprek